Výroba masných výrobků a drůbežích masných výrobků

Kód:
29-023-H
Místo konání:
Charbulova 106, Brno
Úroveň:
Neuvedeno

Popis

Cíl rekvalifikačního vzdělávacího programu

 je připravit absolventa na úspěšné vykonání zkoušky profesní kvalifikace konané v souladu s hodnoticím standardem profesní kvalifikace Výroba masných výrobků a drůbežích masných výrobků, (dle zákona č. 179/2006 Sb.) a na řádný výkon této profese

Kurz je převážně praktický a účastníci se naučí: připravovat masné výrobky (výrobky ze zabíjačky, uzené výrobky, atp.).

Tato profesní kvalifikace je součástí úplné profesní kvalifikace "řezník-uzenář"

Výstupy kurzu:

  • Potvrzení o účasti v rekvalifikačním programu
  • Osvědčení o profesní kvalifikaci, pokud úspěšně složíte zkoušku (cena zkoušky profesní kvalifikace je součástí ceny kurzu).

Vstupní požadavky

Vzdělávací program je určen pro každého zájemce o povolání ??, který má alespoň základní vzdělání.

Uchazeč musí být držitelem platného zdravotního průkazu pro práci v potravinářství.

Jak se připravit

Pracovní oblečení pro práci v potravinářství:

  • bílé kalhoty nebo sukně
  • bílé tričko
  • vhodná bílá obuv s uzavřenou špicí a protiskluzovou podrážkou pro práci v potravinářství
  • pokrývka hlavy (např. síťka na vlasy).

Další informace:

Poskytovatel kurz provádí jako akreditovaný na základě Zákona o uznávání výsledků vzdělávání vzhledem k tomu, že má v obor:

29-56-H/01 Řezník - uzenář

uveden v rejstříku škol a školských zařízení.

Víkendový kurz

jedná se o intenzivní kurz, který probíhá o víkendech:

V pátek odpoledne teorie (začátek 15:00 hod), so-ne praxe pod vedením lektora. Jeden víkend kurz, 1 víkend odpočinek..

Podpora úřadu práce

pro tento kurz je možná formou zvolené rekvalifikace po dohodě s organizátorem kurzu (více viz https://portal.mpsv.cz/sz/obcane/rekvalifikace).


Nezávazná registrace zájemce o kurz

Tento kurz nemá stanoveno datum zahájení.
Pokud máte zájem, můžete provést nezávaznou předregistraci na kurz a budete informován(a), jakmile bude datum zahájení stanoveno..

Informace o účastníkovi

Kontaktní data

* požadovaný

Kategorie

Přiřazené Tagy