Výroba restauračních moučníků

Datum zahájení:
srp 28, 2020, 15:00
Datum konce:
zář 30, 2020
Nejzazší termín pro objednávky:
Kód:
29-012-H
Cena:
12478,00 CZK
Místo konání:
Charbulova 106, Brno
Proveďte předregistraci
Úroveň:
Neuvedeno
Dostupná místa:
0 z 8

Popis

Cíl rekvalifikačního vzdělávacího programu

 je připravit absolventa na úspěšné vykonání zkoušky profesní kvalifikace konané v souladu s hodnoticím standardem profesní kvalifikace "Výroba restauračních moučníků", (dle zákona č. 179/2006 Sb.) a na řádný výkon této profese.

 Absolvent se uplatní v cukrářských provozech zejména v hotelech a v činnostech s tímto povoláním souvisejících.

Výstupy kurzu:

  • Potvrzení o účasti v rekvalifikačním programu
  • Osvědčení o profesní kvalifikaci, pokud úspěšně složíte zkoušku (cena zkoušky profesní kvalifikace je součástí ceny kurzu).

Vstupní požadavky

Vzdělávací program je určen pro každého zájemce o povolání "cukrář", který má alespoň základní vzdělání.

Uchazeč musí být držitelem platného zdravotního průkazu pro práci v potravinářství a mít jej s sebou již od 1. víkendu.

Jak se připravit

Pracovní oblečení pro práci v potravinářství:

  • bílé kalhoty nebo sukně
  • bílé tričko
  • vhodná bílá obuv s uzavřenou špicí a protiskluzovou podrážkou pro práci v potravinářství
  • pokrývka hlavy (např. síťka na vlasy).

V praktické části kurzu není možno mít uměle upravené nehty na rukou (gel, lak). Platí již od 1. víkendu.

 Další informace:

Úhrada kurzu probíhá ve dvou splátkách: před zahájením kurzu a před zkouškou profesní kvalifikace.

Poskytovatel kurz provádí jako akreditovaný na základě Zákona o uznávání výsledků vzdělávání vzhledem k tomu, že má obor:

29-54-H/01 Cukrář

uveden v rejstříku škol a školských zařízení.

Víkendový kurz

jedná se o intenzivní kurz, který probíhá o víkendech:

V pátek odpoledne teorie (začátek 15:00 hod), so-ne praxe pod vedením lektora. Jeden víkend kurz, 1 víkend odpočinek..

Podpora úřadu práce

pro tento kurz není možná.

Soubory ke stažení


Proveďte předregistraci: Výroba restauračních moučníků


Bohužel, tento kurz je plný, ale můžete provést přdregistraci:.
Budeme Vás kontaktovat, jakmile se nějaká místa uvolní.

Jednotková cena

Informace o účastníkovi

Fakturační adresa

Souhlasím s podmínkami Kurzu. *

* požadovaný

Kategorie

Přiřazené Tagy