Bohužel, tento kurz je plný, ale můžete provést přdregistraci na další termín, což Vám umožní také doplnit účastníky v případě, že se někdo odhlásí nebo zařadit na následující termín, který bude vypsán.
je připravit absolventa na úspěšné vykonání zkoušky profesní kvalifikace konané v souladu s hodnoticím standardem profesní kvalifikace "Výroba restauračních moučníků", (dle zákona č. 179/2006 Sb.) a na řádný výkon této profese.
Absolvent se uplatní v cukrářských provozech zejména v hotelech a v činnostech s tímto povoláním souvisejících.
Vzdělávací program je určen pro každého zájemce o povolání "cukrář", který má alespoň základní vzdělání.
Uchazeč musí být držitelem platného zdravotního průkazu pro práci v potravinářství a mít jej s sebou již od 1. víkendu.
Jak se připravit
Pracovní oblečení pro práci v potravinářství:
V praktické části kurzu není možno mít uměle upravené nehty na rukou (gel, lak). Platí již od 1. víkendu.
Úhrada kurzu probíhá ve dvou splátkách: před zahájením kurzu a před zkouškou profesní kvalifikace.
Poskytovatel kurz provádí jako akreditovaný na základě Zákona o uznávání výsledků vzdělávání vzhledem k tomu, že má obor:
29-54-H/01 | Cukrář |
uveden v rejstříku škol a školských zařízení.
jedná se o intenzivní kurz, který probíhá o víkendech:
V pátek odpoledne teorie (začátek 15:00 hod), so-ne praxe pod vedením lektora. Jeden víkend kurz, 1 víkend odpočinek..
pro tento kurz není možná.
Vzdělavatel má právo změnit podmínky konání kurzu, dle aktuální epidemiologické situace a nařízení vlády.
Vzdělavatel kvůli nejistotě rostoucích cen surovin si vyhrazuje právo změny v rozsahu 10% do 30.8.2022.