je připravit absolventa na úspěšné vykonání zkoušky profesní kvalifikace konané v souladu s hodnoticím standardem profesní kvalifikace "Bourač/bouračka masa", (dle zákona č. 179/2006 Sb.) a na řádný výkon této profese.
Kurz je převážně praktický a účastníci se naučí bourat zejména vepřové půlky a hovězí čtvrtě.
Vzdělávací program je určen pro každého zájemce o povolání řezník-uzenář, který má alespoň základní vzdělání.
Pracovní oděv a obuv:
Poskytovatel kurz provádí jako akreditovaný na základě Zákona o uznávání výsledků vzdělávání vzhledem k tomu, že má obor
29-56-H/01 | Řezník - uzenář |
uveden v rejstříku škol a školských zařízení.
pro tento kurz je možná formou zvolené rekvalifikace. Více viz https://portal.mpsv.cz/sz/obcane/rekvalifikace)