×

Hlášení

Bohužel, tento kurz je plný, ale můžete provést přdregistraci na další termín, což Vám umožní také doplnit účastníky v případě, že se někdo odhlásí nebo zařadit na následující termín, který bude vypsán.

Bourání masa

Datum zahájení:
zář 6, 2020, 14:00
Datum konce:
lis 23, 2020
Nejzazší termín pro objednávky:
Kód:
29-021-H
Cena:
16437,00 CZK
Místo konání:
Charbulova 106, Brno, Jatka Tišnov
Proveďte předregistraci
Dostupná místa:
0 z 3

Popis

Cíl rekvalifikačního vzdělávacího programu

 je připravit absolventa na úspěšné vykonání zkoušky profesní kvalifikace konané v souladu s hodnoticím standardem profesní kvalifikace "bourání masa", (dle zákona č. 179/2006 Sb.) a na řádný výkon této profese.

Kurz je převážně praktický a účastníci se naučí bourat zejména vepřové půlky a hovězí čtvrtě. 

Tato profesní kvalifikace je součástí úplné profesní kvalifikace řezníák-uzenář

Výstupy kurzu:

  • Potvrzení o účasti v rekvalifikačním programu
  • Osvědčení o profesní kvalifikaci, pokud úspěšně složíte zkoušku (cena zkoušky profesní kvalifikace je součástí ceny kurzu).

Vstupní požadavky

Vzdělávací program je určen pro každého zájemce o povolání řezník-uzenář, který má alespoň základní vzdělání.

Uchazeč musí být držitelem platného zdravotního průkazu pro práci v potravinářství.

Jak se připravit

Pracovní oděv a obuv:

  • Kalhoty bílé
  • bílé tričko s dlouhým rukávem (+spodní vrstvy do teploty 12°C)
  • vhodná bílá obuv s uzavřenou špicí a protiskluzovou podrážkou pro práci v potravinářství
  • pokrývka hlavy (např. síťka na vlasy).
  • sada řeznických nožů (kostící 13, 15, krájecí 17 cm, ocílka) 

Další informace:

Poskytovatel kurz provádí jako akreditovaný na základě Zákona o uznávání výsledků vzdělávání vzhledem k tomu, že má obor

29-56-H/01 Řezník - uzenář

uveden v rejstříku škol a školských zařízení.

Podpora úřadu práce          

pro tento kurz je možná formou zvolené rekvalifikace. Více viz https://portal.mpsv.cz/sz/obcane/rekvalifikace)

Soubory ke stažení


Proveďte předregistraci: Bourání masa


Bohužel, tento kurz je plný, ale můžete provést přdregistraci:.
Budeme Vás kontaktovat, jakmile se nějaká místa uvolní.

Jednotková cena

Informace o účastníkovi

Fakturační adresa

Souhlasím s podmínkami Kurzu. *

* požadovaný