Výroba masných výrobků a drůbežích masných výrobků

Datum zahájení:
úno 11, 2022
Datum konce:
dub 11, 2022
Nejzazší termín pro objednávky:
Kód:
29-023-H
Cena:
14800,00 CZK
Místo konání:
Charbulova 106, Brno
Proveďte předregistraci
Úroveň:
Neuvedeno
Dostupná místa:
0 z 9

Popis

Cíl rekvalifikačního vzdělávacího programu

 je připravit absolventa na úspěšné vykonání zkoušky profesní kvalifikace konané v souladu s hodnoticím standardem profesní kvalifikace Výroba masných výrobků a drůbežích masných výrobků, (dle zákona č. 179/2006 Sb.) a na řádný výkon této profese

Kurz je převážně praktický a účastníci se naučí: připravovat masné výrobky (výrobky ze zabíjačky, uzené výrobky, atp.).

Tato profesní kvalifikace je součástí úplné profesní kvalifikace "řezník-uzenář"

Výstupy kurzu:

  • Potvrzení o účasti v rekvalifikačním programu
  • Osvědčení o profesní kvalifikaci, pokud úspěšně složíte zkoušku (cena zkoušky profesní kvalifikace je součástí ceny kurzu).

Vstupní požadavky

Vzdělávací program je určen pro každého zájemce o povolání ??, který má alespoň základní vzdělání.

Uchazeč musí být držitelem platného zdravotního průkazu pro práci v potravinářství.

Jak se připravit

Pracovní oblečení pro práci v potravinářství:

  • bílé kalhoty 
  • bílé tričko
  • vhodná bílá obuv s uzavřenou špicí a protiskluzovou podrážkou pro práci v potravinářství
  • pokrývka hlavy (např. síťka na vlasy).

Další informace:

Poskytovatel kurz provádí jako akreditovaný na základě Zákona o uznávání výsledků vzdělávání vzhledem k tomu, že má v obor:

29-56-H/01 Řezník - uzenář

uveden v rejstříku škol a školských zařízení.

Kurz

jedná se o intenzivní kurz, který probíhá dle vypsaného harmonogramu:

V pátek od 11:00 hod praxe. Jedenkrát za 14 dnů v sobotu od 8:00 hod. teorie. Termíny podle přiloženého harmonogramu.

Vše pod vedením odborných lektorů .

Podpora úřadu práce

pro tento kurz je možná formou zvolené rekvalifikace po dohodě s organizátorem kurzu (více viz https://portal.mpsv.cz/sz/obcane/rekvalifikace).

 

Vzdělavatel má právo změnit podmínky konání kurzu, dle aktuální epidemiologické situace a nařízení vlády.

 

 

 

Soubory ke stažení


Proveďte předregistraci: Výroba masných výrobků a drůbežích masných výrobků


Bohužel, tento kurz je plný, ale můžete provést přdregistraci:.
Budeme Vás kontaktovat, jakmile se nějaká místa uvolní.

Jednotková cena

Informace o účastníkovi

Fakturační adresa

Souhlasím s podmínkami Kurzu. *

* požadovaný