Zkoušky profesní kvalifikace

V tomto článku jsou jako nadpisy "úplné profesní kvalifikace" (obory), ve kterých se u nás můžete přihlásit k závěrečné učňovské zkoušce, pokud jste úspěšně vykonali zkoušky profesních kvalifikací (možno také u nás). Jedná se o všechny profesní kvalifikace pro daný obor, které jsou vyznačeny tučně. Ostaní profesní kvalifikace jsou rozšiřující (doplňující).

Pekař

  • Výroba chleba a běžného pečiva (29-001-H)
  • Výroba jemného pečiva (29-002_H)

Cukrář

  • Výroba zákusků a dortů (29-007-H)
  • Výroba jemného pečiva (29-002_H)
  • Výroba restauračních moučníků (29-012-H)

Řezník a uzenář

Kuchař

  • Příprava teplých pokrmů (65-001-H)
  • Příprava pokrmů studené kuchyně (65-002-H)
  • Příprava minutek (65-004-H)
  • Výpomoc při přípravě pokrmů

Číšník

  • Jednoduchá obsluha hostů
  • Složitá obsluha hostů (65-008-H)
  • Barman
  • Sommelier

Specialista maloobchodu

  • Pokladní (66-001-H)
  • Skladník (66-002-H)
  • Prodavač (66-003-H)
  • Manažer prodeje (66-004-H)

Výrobce trextilí

  • Přadlák (31-021-H)
  • Tkadlec (31-031-H)

Kosmetička, vizážistka

  • Kosmetička (69-030-M)
  • Vizážistka (69-035-M)
  • Manikérka a nehtová designérka (69-024-H)
  • Pedikérka a nehtová designérka (69-025-H)

Fotograf

  • Portrétní fotograf (34-038-M)
  • Fotograf laborant (34-046-M)
  • Reportážní fotograf (34-047-M)
  • Fotograf architektury a krajiny (34-039-M)
  • Produktový a dokumentační fotograf (34-031-M)

Přihlášku ke zkoušce profesní kvalifikace lze stáhnout zde.

Podepsanou přihlášku zašlete na adresu:

Oddělení CŽV, Střední škola Brno, Charbulova, Charbulova 1072/106, 618 00 Brno.

Obdržíte pozvánku s termínem do 3 měsíců od doručení přihlášky.