Výroba zákusků a dortů víkendový

Datum zahájení:
srp 28, 2020, 15:00
Datum konce:
říj 27, 2020
Nejzazší termín pro objednávky:
Kód:
29-007-H
Cena:
14978,00 CZK
Místo konání:
SŠ Charbulova
Proveďte předregistraci
Úroveň:
Neuvedeno
Dostupná místa:
0 z 9

Popis

Cílem rekvalifikačního vzdělávacího programu je připravit absolventa na úspěšné vykonání zkoušky profesní kvalifikace konané v souladu s hodnoticím standardem profesní kvalifikace Výroba zákusků a dortů (29-007-H), (dle zákona č. 179/2006 Sb. ) a na řádný výkon této profese v praxi.

Kurz je převážně praktický a účastníci se naučí péct dorty a základní druhy základní druhy zákusků. Absolvent se uplatní v povolání cukrář – „Pracovník výroby zákusků a dortů“ a v činnostech s tímto povoláním souvisejících, případně se může po získání úplné kvalifikace Cukrář a živnostenského oprávnění věnovat cukrářské práci samostatně.

Hodnotící standard profesní kvalifikace najdete zde.

Co u nás získáte

  • Víkendová setkání v příjemném prostředí pod vedením zkušených lektorek s individuálním přístupem (počet účastníků do 9 osob
  • Studijní text 
  • Pro "přespolní" možnost ubytování v místě kurzu
  • Pokud budete úspěšní u zkoušky profesní kvalifikace (zkouška je v ceně kurzu):
    • Osvědčení o profesní kvalifikaci, 
    • Europass pro lepší možnost uplatnění v jiných státech EU
    • Možnost vykonat závěrečnou učňovskou zkoušku ve známém prostředí, až splníte podmínky

Vstupní požadavky

Vzdělávací program je určen pro všechny zájemce o povolání Cukrář:

  • s minimálně základním vzděláním (dokládá se u zkoušky profesní kvalifikace na konci kurzu). 
  • Uchazeč musí být držitelem platného zdravotního průkazu pro práci v potravinářství (BEZ PRŮKAZU NELZE ABSOLVOVAT PRAXI). 
  • Kurz je vhodný i pro zájemce s podporou úřadů práce (tzv. zvolené rekvalifikace).
  • Ke zkoušce profesní kvalifikace:
    • potvrzení zdravotní způsobilosti k výkonu povolání cukrář
    • doklad o vzdělání (vysvědčení min. z posledního ročníku ZŠ)

Jak se připravit

Pracovní oblečení pro práci v potravinářství:
bílé kalhoty, bílá košile nebo tričko,pokrývka hlavy, obuv (nejlépe bílá) s plnou špicí a protiskluznou podrážkou.

V praktické části kurzu není možno mít uměle upravené nehty na rukou (gel, lak). Platí již od 1. víkendu.

Další informace:

Poskytovatel kurz provádí jako akreditovaný na základě Zákona o uznávání výsledků vzdělávání vzhledem k tomu, že má v obor "cukrář" uveden v rejstříku škol a školských zařízení.

Pokud získáte 3 osvědčení o profesní kvalifikaci ("Výroba zákusků a dortů", Výroba jemného pečiva", "Výroba restauračních moučníků"), můžete žádat o ŽL cukrář nebo se můžete přihlásit k závěrečné učňovské zkoušce. 

Harmonogram:

je přílohou tohoto popisu.

Soubory ke stažení


Proveďte předregistraci: Výroba zákusků a dortů víkendový


Bohužel, tento kurz je plný, ale můžete provést přdregistraci:.
Budeme Vás kontaktovat, jakmile se nějaká místa uvolní.

Jednotková cena

Informace o účastníkovi

Fakturační adresa

Souhlasím s podmínkami Kurzu. *

* požadovaný

Kategorie

Přiřazené Tagy