Povolání a obor vzdělání. Lze v něm tedy získat živnostenské oprávnění i závěrečnou učňovskou zkoušku.
Podmínkou je úspěšné vykonání těchto zkoušek profesní kvalifikace:
Kód
|
Název PK
|
Délka [hod]
|
Kde najdete hodnotící standard, podle kterého zkouška bude probíhat
|
29-007-H
|
Cukrář/cukrářka pro výrobu zákusků a dortů
|
7
|
Hledání - Národní soustava kvalifikací |
29-012-H
|
Cukrář/cukrářka pro výrobu restauračních moučníků |
5
|
Hledání - Národní soustava kvalifikací |
29-002-H
|
Pracovník/pracovnice výroby jemného pečiva |
7
|
Hledání - Národní soustava kvalifikací |
Pokud se chcete přihlásit ke zkoušce některé z těchto profesních kvalifikací, formulář najdete zde. Vyplněný a podepsaný odešlete na adresu školy. Jako kód a název profesní kvalifikace použijte ty uvedené výše.
V dolní části obrazovky jsou 2 pole s nadpisy: